Online Marketing Blog

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en abonneer je op ons blog! Je ontvangt met regelmaat artikelen die betrekking hebben op SEO, SEA, Social Media, Conversie, Google Analytics en nog veel meer.
Online marketing is onmisbaar voor ondernemers

Online marketing is onmisbaar voor ondernemers

09 augustus 2016
In het laatste decennium heeft er door de digitalisering een enorm transformatie proces plaatsgevonden van het offline naar online gebruik van diensten en middelen. Hierin is verandering de enige constante. Dit heeft gezorgd voor enorme verschuivingen in onze maatschappij. Zowel voor consumenten als bedrijven.
Lees verder ››
De kracht van een natuurlijk linkprofiel.

De kracht van een natuurlijk linkprofiel.

01 augustus 2016
Hoewel de invloed van links aan kracht heeft ingeboet in de laatste algoritme updates van Google blijft een natuurlijk linkprofiel van grote waarde bij zoekmachine optimalisatie. Het natuurlijk verwerven van links en verwijzingen zijn nog altijd indicaties van het verhogen van online autoriteit. 
Lees verder ››
Google rolt mobiel first uit, wat betekent dit nu precies?

Google rolt mobiel first uit, wat betekent dit nu precies?

30 november -0001
Na iets minder dan anderhalf jaar testen heeft Google gisteren bekendgemaakt te gaan starten met de migratie van haar index. Deze was jarenlang gebaseerd op de desktop versie van een webpagina maar dit gaat veranderen.
Lees verder ››
Laat het ons weten, we horen het graag.
stuur een bericht ››

BLIJF OP DE HOOGTE!

Hou je van interessante berichten over alles wat te maken heeft met online rendement? Vul hieronder je naam en e-mail in, en ontvang de berichten maandelijks in je mailbox!
Typ bovenstaande code over.