Newtraffic

Newtraffic werkt voor bedrijven die graag werken met één bureau. Bedrijven die op zoek zijn naar ondersteuning voor online marketing om gezamenlijk hun online doelstellingen te verwezenlijken.

Waarom Newtraffic?

Na 12 jaar als project-engineer in de IT freelance gewerkt te hebben voor o.a. Elsevier, ABN-Amro en Shell heeft Mark van Duin in 2010 Newtraffic opgericht. Puur inspelend op de vraag vanuit de markt, waar ondernemers altijd de terugkerende vraag stelden: Hoe kom ik hoger in Google?

Online marketing kent vele vormen. Newtraffic richt zich voornamelijk op het vindbaar (zichtbaar) maken van bedrijven zodat zij onder de aandacht komen van potentiële klanten (hun doelgroep). Dit zorgt voor nieuwe bezoekers (new traffic) en bij een goed ingerichte website of webshop voor extra leads, klanten en omzet.

Werkwijze

Van de manier waarop wij communiceren tot de wijze waarop een dienst of een traject wordt uitgevoerd staan helderheid en duidelijkheid centraal. Dit geldt voor zowel doelstellingen, verwachtingen als afspraken.

Onze aanpak kan het beste worden omschreven als praktisch en resultaatgericht. Samen met jou werken wij op een gestructureerde manier om je online marketinginspanningen te optimaliseren om zo uiteindelijk te voldoen aan de geformuleerde doelstellingen.
Toegevoegde waarde

Toegevoegde waarde

Newtraffic is gespecialiseerd in het implementeren, meten en monitoren van online marketing trajecten waarbij zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en Web Analytics centraal staan. Op energieke wijze, en met een pro-actieve aanpak, voeren wij online marketing trajecten uit. Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare partij zijn wij graag de partner om samen met jou maximaal rendement te behalen.

Bij ons ben je verzekerd van: 
  • kwaliteit en kennis om uw doelstellingen te verwezenlijken
  • een praktische, gestructureerde en resultaatgerichte aanpak
  • duidelijke afspraken en heldere communicatie
  • betaalbare diensten en trajecten
Kies voor zoekmachine optimalisatie! 
neem contact op ››