zoekmachine adverteren (SEA)

"Met zoekmachine adverteren (SEA) adverteer je online in een zoekmachine zoals Google of Bing. Je bent hiermee in staat je producten of diensten direct onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep. Op het juiste moment kom je met de juiste oplossingen!"
Waarom kiezen voor zoekmachine adverteren?

Waarom kiezen voor zoekmachine adverteren?

Adverteren in een zoekmachine zoals Google is de snelste manier om met je product of dienst online zichtbaar te zijn voor je potentiële klanten. Als een gebruiker van een zoekmachine een woord of woordgroep intypt dat gekoppeld is aan jouw advertentie wordt deze getoond boven of onder de natuurlijke zoekresultaten.
 
Met de unieke segmentatiemogelijkheden kan je campagnes zo instellen dat je op effectieve wijze kan adverteren. Adverteer lokaal, regionaal of zelfs nationaal! Je bent direct zichtbaar, voor je publiek dat op zoek is naar jouw producten of diensten.
Kies voor zoekmachine adverteren in Google!
wij regelen het voor je >>
Hoe werkt zoekmachine adverteren?

Hoe werkt zoekmachine adverteren?

Zoekmachine adverteren, ook bekend als Search Engine Advertising oftewel SEA, werkt o.b.v. een veilingmodel. Naast het bedrag dat je bereid bent te betalen voor een positie gaat het er ook om dat je advertentie en achterliggende landingspagina zijn afgestemd op de zoekwoorden waarop je biedt.

Heb je dit voor elkaar dan sta je bovenaan de pagina van de zoekresultaten. Je hebt dan een groot bereik (vertoningen), kans op de meeste clicks op je advertentie en dus bezoekers op je website.
Succesvol zijn met zoekmachine adverteren

Succesvol zijn met zoekmachine adverteren

Het lijkt makkelijk om online te adverteren Google AdWords maar niets is minder waar. De termen waarop je wilt adverteren zijn soms aan de prijs, het opvouwen van campagnes is een tijdrovende klus en het vereist kennis en ervaring om een goede campagne op te bouwen.  Last, but not least, dien je de advertentiecampagne regelmatig te evalueren en aan te passen.

Newtraffic heeft jarenlange ervaring in het bouwen en onderhouden van advertentiecampagnes in Google en Bing en zorgt voor een optimaal rendement tegen de laagste kosten.