zoekmachine optimalisatie (SEO)

"Zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt ervoor dat websites en webshops beter vindbaar zijn in de zoekmachines door specifieke technieken te gebruiken en content zodanig in te richten dat hiermee vragen van potentiële klanten kunnen worden beantwoordt."
Het vergroten van je vindbaarheid

Het vergroten van je vindbaarheid

Wat is de waarde van je website of webshop wanneer deze niet vindbaar is? Nihil, want niet gevonden worden door je doelgroep betekent simpelweg het mislopen van opdrachten of verkopen. Geen werk maken van zoekmachine optimalisatie is dus geen optie.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is de verzamelnaam van activiteiten die worden uitgevoerd om een website of webshop te optimaliseren qua techniek, content en autoriteit. Door het verbeteren hiervan wordt jouw website vindbaar in de zoekmachines en ben je in staat jouw doelgroep te bereiken en je online rendement te vergoten.

Bij ons kan je terecht om je bedrijf zowel lokaal, regionaal als nationaal beter vindbaar te maken.
Kies voor zoekmachine optimalisatie! 
neem contact op ››
Inspelen op de behoeften van uw doelgroep

Inspelen op de behoeften van uw doelgroep

Een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie is het creëren en structureren van content die inspeelt op het beantwoorden van zoekvragen vanuit de doelgroep. Hiermee speel je in op de behoeften van je doelgroep.

Wanneer deze content is afgestemd op de juiste fase van de customer journey zorgt dit tevens voor de juiste boodschap op het juiste moment. De uitdaging van zoekmachine optimalisatie want het zorgt voor het verhogen van je vindbaarheid én het rendement!

Succesvolle inzet van SEO

Voordat begonnen wordt aan een zoekmachine optimalisatietraject is het raadzaam eerst een online strategie te ontwikkelen. In deze strategie worden doelgroepen en doelstellingen bepaald en wordt duidelijk in welke fases van de customer journey SEO wordt ingezet. Het is eigenlijk een voorwaarde voor activatie van een SEO traject.
Newtraffic is al jaren onze partner voor online marketing. Van de bouw van onze webshop tot het verbeteren van onze online zichtbaarheid in Google en de andere online kanalen werken wij graag samen met Mark die op gedreven wijze hier vorm aan geeft.