web analytics

“Web analytics verschaft informatie en inzichten over je website bezoekers. Waar komen ze vandaan, welke pagina’s worden bezocht en waarom verlaten ze je site of shop? Gebruik deze inzichten om je website nog beter af te stemmen op je bezoekers, het zal je geen windeieren leggen!”
Wat is web analytics?

Wat is web analytics?

Web Analytics is het meten, verzamelen, analyseren en rapporteren van data van je website of webshop. Web analytics geeft je de mogelijkheid om duidelijkheid te krijgen over wat wel en wat niet werkt op je website of webshop.

Wat is de intentie van je bezoekers en welke paden doorlopen ze? Waar haken ze af en waarom?  Met de antwoorden op deze vragen verbeter je jouw site en optimaliseer je de beleving van jouw klanten en prospects.

Voor het meten, analyseren en rapporteren geven we bij Newtraffic de voorkeur aan Google Analytics. 
Met Google Analytics maken we het duidelijk voor je!
neem contact op
De kracht van Analytics

De kracht van Analytics

Een optimale inrichting van Google Analytics is eigenlijk essentieel voor een zakelijke site of shop. Je wilt immers weten wat het rendement is van je SEO, AdWords of Sociale Media campagnes. Zijn je conversies conform je doelstellingen?

Met de inrichting van Analytics krijg je daarnaast inzicht in de customer journey van je bezoekers. Het geeft je de bovendien de mogelijkheid om direct in te grijpen en je campagnes aan te passen. Kostenbesparend, effectief en op weg naar een beter rendement!