Sociale Media

" Social Media is niet weg te denken uit de online marketingstrategie. Het geeft een bedrijf unieke mogelijkheden haar doelgroepen via verschillende kanalen te bereiken, te informeren en te betrekken bij haar organisatie. 
De impact van Social Media

De impact van Social Media

Meer en meer wordt gebruik gemaakt van Social media. De impact ervan wordt dan ook steeds groter. We gebruiken de Sociale media om ons te informeren, onze mening te geven, te reageren, onze interesse te tonen en nog veel meer.
 
We bepalen zelf wanneer we gebruik maken van Sociale media, welke kanalen (apps) we willen gebruiken en welke informatie we willen ontvangen. Personalisatie in optima forma. Voor bedrijven de kans om zich te onderscheiden en te profileren.
Waarom bedrijven Social Media (moeten) gebruiken

Waarom bedrijven Social Media (moeten) gebruiken

Het gebruik van Social Media maakt organisaties menselijk, het verandert de relatie  tussen het bedrijf en haar klanten (doelgroep). Het wordt persoonlijker en dat is voor bedrijven een uitgelezen kans haar doelgroep(en) direct, op de juiste toon, en met de juiste boodschap te bereiken. 

Gebruik de juiste content en kanalen en probeer online engagement te creëren zodat je doelgroep betrokken raakt en er interactie plaatsvindt. Social Media is dan ook bij uitstek geschikt om je bedrijf duidelijk te positioneren en je zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten. In iedere customer journey wordt wel gebruik gemaakt van Social Media dus het niet serieus in te zetten als marketingtool is een gemiste kans!
Wij zetten een succesvolle strategie voor je op! 
maak een afspraak
Social Media succesvol implementeren

Social Media succesvol implementeren

Social Media is helaas vaker niet dan wel een succes. Bij het toepassen van Social media dienen concrete doelstellingen het uitgangspunt te zijn. Ook dient er een Social media strategie te worden ontwikkeld die bepaald welke content, kanalen en tone-of-voice dient te worden gebruikt om de doelgroep(en te bereiken. Contentplanning zorgt ervoor dat de content op de juiste data en tijden worden gepubliceerd en de doelgroep zoals gewenst wordt geïnformeerd.

Newtraffic kan u helpen met Social media adverteren en het inrichten van Social media campagnes ter ondersteuning van marketingdoelen zoals leadgeneratie en conversies.