Visie

"Voor het realiseren van online doelstellingen is het noodzakelijk inzicht te verwerven in het online gedrag van bezoekers en klanten op je website. Door te meten en te analyseren wat wel én wat niet werkt helpen we organisaties marketingcampagnes te optimaliseren en de online resultaten te verbeteren."
Missie

Missie

Wij helpen bedrijven met het waarmaken van hun online doelstellingen.

Door onze specialisatie in online marketing en ervaring met de inzet van technieken als zoekmachine marketing (SEO/SEA) e.d. zorgen we voor optimalisatie van jouw online zichtbaarheid in de gewenste doelgroepen én kanalen.

Onze analyses verschaffen je inzicht in het rendement van de online marketing activiteiten. Hiermee verbeteren we de online marketing campagnes en het rendement van je website of webshop.
Ons uitgangspunt, de customer journey

Ons uitgangspunt, de customer journey

De customer journey van je potentiële klanten is voor ons het uitgangspunt bij de inzet van online marketing. Wat is de behoefte van je doelgroep? Hoe oriënteren zij zich en wat zijn hun afwegingen bij de aankoop van een product of de aanschaf van een dienst?

Vragen die uiterst relevant zijn en waarbij het juiste antwoord en de oplossingen hiervoor bepalend zijn bij de keuze van je potentiële klanten. Door hier met de juiste vormen van online marketing op in te spelen maken we je website of webshop zichtbaar en trachten we jou ook te onderscheiden van je concurrenten.
Onze strategie

Onze strategie

Met de inzet van online marketing technieken als SEO, SEA, display- en content marketing zorgen wij voor zichtbaarheid in alle fases van de customer journey.

De juiste boodschap, op het juiste moment, op de juiste plaats! Dat is de uitdaging en een succesfactor voor het bereiken van optimale conversie.

Door heldere afspraken, meetbare doelstellingen en frequente rapportage helpen wij je graag met het bereiken van een maximaal online rendement!

 
Jij krijgt inzicht in de mogelijkheden om je doelgroep te bereiken!
Stuur ons een mail om een afspraak te maken