Online marketing

Online marketing

"In een tijd waarin iedereen bijna dagelijks gebruik maakt van het internet is online marketing voor bedrijven de methode om de eigen organisatie en haar producten of diensten onder de aandacht te brengen."
Online marketing diensten

Online marketing diensten

Voor het behalen van de online doelstellingen kan je gebruik maken van diverse vormen van online marketing. Newtraffic zorgt voor meer verkeer naar je website of webshop via toepassing van zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), content marketing, Social media activatie en email marketing.

Verder zetten we web analytics in om inzicht te krijgen in het verkeer naar, en binnen, je website of shop en proberen we deze inzichten te vertalen naar acties om jouw rendement te verbeteren.
 
Duidelijk en praktisch advies en altijd op maat.
maak vrijblijvend een afspraak
Waarom kiezen voor online marketing

Waarom kiezen voor online marketing

Wanneer je besluit marketing in te zetten geeft online marketing je de grootste kans je doelgroepen te bereiken. De instapkosten zijn relatief laag en met de vormen van online marketing zoals zoekmachine optimalisatie en online adverteren ben je in staat jouw publiek efficiënt te bereiken. Online marketing is meetbaar, campagnes zijn real-time bij te sturen en je krijgt snel inzicht in wat wel en wat niet werkt.

Kiezen voor online marketing betekent ook dat je investeert in de toekomst. Jongeren groeien op met online, bijna iedereen heeft een smartphone of computer en of het nu gaat om informeren, oriënteren of het aanschaffen van producten .. het gebeurt online!