REKFOLIE VERZEND & VERPAKKINGSMATERIAAL

Rekfolie is van specialist in wikkelfolie uitgegroeid tot leverancier van een breed assortiment in verzend- en verpakkingsmateriaal. Voor het beschermen, omsnoeren, verpakken tot verzenden van hun producten kunnen bedrijven terecht bij rekfolie.nl

Klantvraag

Rekfolie wilde haar webshop vernieuwen, de huisstijl moderniseren en de online zichtbaarheid van het het bedrijf en haar producten verder verbeteren. 

"Wij willen online goed zichtbaar zijn én blijven op de kanalen waar onze doelgroep zich begeeft. Zij moeten onze webshop vinden in hun proces van het online oriënteren en (uiteindelijk) aanschaffen van producten op het gebied van verpakkings- en verzendmateriaal."
Test 2
Online marketing case van Rekfolie

Strategie

Om het bedrijf beter aan te laten sluiten bij de verwachtingen van de doelgroep is de huisstijl gemoderniseerd en verwerkt in zowel de nieuwe webshop als de bedrijfsprofielpagina's op de verschillende Sociale media. De webshop is gebouwd in Magento en is responsive van aard. Hierdoor is Rekfolie.nl optimaal zichtbaar op alle apparaten die worden gebruikt door haar potentiële klanten. 

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een strategische keuze voor duurzame vindbaarheid en in combinatie met content marketing en sociale media infomeren we de doelgroep(en) op het juiste moment op verschillende kanalen met de juiste boodschap.

Werkzaamheden voor Rekfolie

  • Online marketing advies
  • Oplevering Magento webshop
  • Zoekmachine optimalisatie (Nationaal)
  • Content marketing
  • Social media activatie

Behaalde posities

Zoekwoorden Positie
Rekfolie 1
Geperforeerde folie 1
Omsnoeringsband 2
Wikkelnet 4
Afvalzakhouders 5