Looman Hospitality TV Solutions

Hospitality TV Solutions implementeert televisie en internet oplossingen voor de hospitality branche in met name de Benelux. Van levering van hotel televisies tot installatie en onderhoud van tv-, satelliet- en kabelsystemen kan men bij Hospitality TV Solutions terecht.

Klantvraag

Hospitality TV Solutions benaderde Newtraffic om haar bedrijf beter te profileren en online beter zichtbaar te maken in de hospitality branche. Met name op het gebied van hotel tv levert het bedrijf producten en oplossingen die zich in de praktijk hebben bewezen én die moesten breder en beter zichtbaar zijn binnen haar doelgroepen. 

De zichtbaarheid moest verder een duurzaam karakter hebben en het fundament zijn van een stevige online profilering. 
Website van Hospitality TV Solutions
Content marketing is essentieel bij SEO

Strategie

Bij ontwikkeling van de website stonden navigatie en content centraal. Newtraffic coördineerde website design en bouw voor een optimaal resultaat. De website is zodanig ingericht dat de doelgroep direct ziet waar het om gaat en waarvoor men bij Hospitality TV Solutions terecht kan.

Met zoekmachine optimalisatie gericht op nationale zichtbaarheid is de organisatie optimaal vindbaar gemaakt in Google op de meest relevante termen. Via content marketing en sociale media activatie wordt de doelgroep frequent geïnformeerd over nieuws en ontwikkelingen in de branche. Hiermee blijft het bedrijf continu op het netvlies van haar potentiële klanten als het bedrijf voor de installatie en levering van hotel tv. Dit resulteert al enkele jaren in directe aanvragen voor advies en offertes.

Werkzaamheden voor Looman

  • Online marketing advies
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO) - nationaal
  • Content Marketing
  • Social Media activatie

Behaalde posities

Zoekwoorden Positie
Hotel tv 1
Hospitality TV 2
Hotel televisie 2
Philips hotel tv 3
hotel tv systeem 3
Philips hotel tv 3
Wij zetten een succesvolle strategie voor je op! 
maak een afspraak